Foråret har givet min arts samling af nordiske fugle et godt løft – en del nye arter er det blevet til.
I arts-samlingen gemmer jeg ét billede af hver art jeg har mødt, billederne er markeret med en sort ramme. Billedkvaliteten er ikke alle steder så god som ønsket, men det retter jeg op på efterhånden som jeg lærer arterne at kende og kan skyde mig ind på dem. Det er sjovt, lærerigt og spændende at samle på arter.
Arts samlingerne er opdelt i:

Forårets mange ture, fra Sydlangeland til Skagen har budt på mange dejlige naturoplevelser, og dejligt samvær med nye og gamle venner.
Der er enkelte dyrebilleder, men overvejende fugle som jo har deres højsæson her i foråret.
Enkelte af billederne er lagt i de respektive gallerier, men langt de fleste kan findes under menupunktet Fugleart albums

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Website