Min oplevelse med de svømmende kronhjorte er blevt bragt i magasinet Jæger nr.8 – 2017.
Det har givet en del omtale og kommunikation om oplevelsen og mit virke som naturfotograf.
Jeg er naturligvis meget taknemlig for de mange positive tilbagemeldinger.
En så stor kapitalhjort vil mange jægere gerne tæt på – omend de helst vil have den helt ned at ligge – på siden – og til at ligge helt stille 🙂

 

Jæger

Som det fremgår er forsidebilledet et spejlvendt udsnit af originalbilledet.

2015-09-26_NK8_3688-Edit-600px

Beskrivelsen af mit forarbejde og min oplevelse er beskrevet her på siden i indlægget “En morgen med krondyr”

2 thoughts on “Jæger nr. 8

  1. Hej Per
    Det var billedet af hjorten på Gudenåen på forsiden af Jæger, der guidede mig videre til din hjemmeside. Jeg er hverken jæger eller fast læser, men jeg elsker naturen og fotos, som fremstiller den ærligt. Dit billede her giver mig kuldegys og tårer i øjnene. Jeg ved ikke hvorfor. Det er måske køligheden i farverne, hvordan man i hjortens blik og den svage antydning af dens ånde fornemmer dens koncentration og sårbarhed. Det er et prægtigt dyr og et fantastisk smukt og velkomponeret billede. Tillykke med det!
    Hvad koster billedet i 120 cm på alu? Jeg er nemlig også i god tid med julegaver – men denne bliver nok til mig selv 😀
    Hilsen Anne H. Christensen, Aalborg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Website